Hejsvejs i lingonskogen!

Äntligen bestämde vi oss för att försöka samla in lite pengar till klasskassan så vi släpade oss till Gamla Malmens julmarknad den 11.12. där vi sålde lotter och en massa fina bakverk! Även om det fanns en del oklarheter på förmiddagen så löste allting sig och det gick bra. Det var kallt som f*n, men väldigt tur att vi har så snäll (och tuff) IT-lärare så att vi fick gå till honom och dricka glögg, äta gröt och värma tårna! Försäljningen gick också ganska bra och jag tror att vi alla var ganska nöjda och glada då vi plockade undan och åkte hem, jag var åtminstone nöjd över att jag fick ta ett varmt bad och tina upp lite! :)

Snipp snapp snut,
så var denna sagan slut!

 /Amandarin


Glada PIKAlinor!



Glögg- och pepparkaksmys med Pikorna ♥

Nu har flickorna igen varit duktiga! De har skrivit prov, varit (någorlunda) närvarande vid lektionerna och varit allmänt glada och söta. Därför bestämde de sig att ordna en liten glögg och myskväll, de var de värda!
Glöggen var god och pepparkakorna söta! Cecilia hade även hunnit julpynta i sin härliga tvåa så det var riktig jul fiilis. (det var dagens finska lektion!)

Hoppas ni alla hade en lika bra lilla jul som vi hade!:)
Con besos y abrazos
Pika o9


RSS 2.0