The sky is the limit



För ett par veckor sedan fann jag ett stort kuvert i min postlåda.
Tyvärr hade jag inte möjlighet att komma på vår avslutning och fick därför mitt turisttjänsteman intyg hem per snigelpost. Det slog mig då först hur snabbt tiden har gått. Mitt i allt kändes 1,5 år som 2 veckor.
Jag blev länge och stå och fundera på min skoltid tillsammans med flickorna.
Det slutade med att grannarna funderade varför jag stod vid postlådorna och småfnittrade för mig själv..
Bättre än så kan jag inte förklara vår tid tillsammans, och hoppar därför till nästa skede i mitt liv.
Idag är jag en överlycklig turisttjänsteman som nyligen flyttat till Helsingfors.
Efter ett flertal kurser, intervjuer, prover m.m. är jag nu även flygvärdinna.
Detta drömjobb och denna underbara känsla skulle jag aldrig kunnat åstadkomma utan kunskapen från skolan och stödet från vännerna.

Imorgon bär det av till London, vem vet. Kanske vi ses i luften.
Over and Out

Janina


Sommarlov!

Nu äntligen har jag fått tummen ur röven och kommit ihåg att få ett inlägg hit..
Det har nu gått en tid sedan vår Prag resa, vår praktik är över och vi hade vår avslutning 1.6 så nu är vi alla 6 nybakade turisttjänstekvinnor :D Yee yee! Lite sorgligt är det ju nog när man tänker på att vi inte kommer att träffas alla i skolan i höst mera men trots det så har vi alla kommit överens om att vi ska träffas ändå!:)
Trots attt rubriken lyder "sommarlov" så tror jag att ingen av oss egentligen har sommarlov.. Tråkigt men sant! Själv jobbar jag på ett café i sommar och kommer nog inte att ha något längre ledigt, tyvärr. Har sökt till några skolor och kämpat med inträdesförhör (försov mig till 2/3) men antar att det kommer att bli ett mellanår, får se sen :).
Nåväl, ska försöka att uppdatera denna blogg lite oftare trots att vi inte studerar mera men det vore ju roligt ändå att veta vad vi alla håller på med :). Hoppas ni alla har en trevlig sommar och om någon mot förmodan råkar röra sig i vasa trakterna så kan ni kika in på en kaffekoppe till mig!:P
Puss & Kram
Sprakastickan

RSS 2.0