Awesome Race 28.1.2010


Vi hade ju egentligen inte menat att vara med i racet, men snälla och söta och gulliga som vi är så, är vi ju såklart snälla med våra 3or och såklart ställde vi upp när dom frågade om vi kunde tänka oss att vara med !

Finfina t-shirts!

En främlings nymålade naglar

Erica skakar hand med Paavo Nurmi

Sprakastickan e happii

 

 

 

 

Plötsligt blev det bråttom denna slöa torsdag förmiddag. Vi skulle ju vara startklara kl.14.30. Sen kom vi på att det kommer en massa halare-töntar att vara med, så inte kan vi ju vara sämre. Så vi for och hämta en engångsmålarhalare och laku till Tarjoustalo. Effektiva och impulsiva som vi ju är, så kom vi ju genast på ett tema också! Vi for då och hämta rånarluvor till Hong kong, men hann tyvärr inte hämta med några leksakspistoler. Sen for vi snabbt till Erica för att maska på oss massa kläder och hämta "saft" som vi kunde värma oss med under racet. Såklart blev vi ju försenade (fint folk kommer alltid försent), så vi fick springa sista biten för att hinna till starten. Vi som tänkte att det är bättre att klä sej varmt än smidigt, så sist och slutligen såg vi ut som michelingubbe/rånare, och  spurten till starten genom den tunga snön gjorde mej redan orolig för racet, då tänkte åtminstone jag redan få en hjärtattack.

 

Dom duktiga arramgörerna!

Men som tur var känner ju 3orna oss, så dom var glada att vi kom iaf :) Även om dom nog hann bli stressade på oss. Och Turku Tv kom genast och filmade dom flåsande AxxHells Angels..

Racet startade lite senare än planerat, eftersom vi och många andra blev sena som sagt. När startskottet gick fick vi binda ihop oss med hjälp av rep, och pulsa genom snön över och under en massa rep, och gissa städer av omkastade bokstäver. När man klarat det fick vi vår första ledtråd. Som tur var hade vi med oss Janette och Amanda som iaf kan nånting om Åbo, så det blev inget problem alls. På Vårdberget fick vi åka pulka eller åka plastpåse med några pommin till Martinsbron där vi målade naglar och kramade förbigående främlingar, sjöng och gjorde rörelser till smågrodorna, och hoppade x-hopp upp tillbaka på en av Åbos 7 kullar, vilket gav oss nästa ledtråd som ledde oss till Konstmuséet där vi fick spela roulette bak på en flakabil. Sedan dess gick vi uppför 100-tals trappor, vilket var helt onödigt. Sen for vi på afterski och sjöng karaoke... Därefter blev allting plötsligt väldigt roligt, trots att vår "saft" på nåt konstigt vis tog slut. Erica borde ha svaret till det tror jag.

Sen for vi via en brottsplats, och utredde mord och dansade och sjöng om trummande hjärtan på gågatan och pussades med bollar i munnen. Snuskigt värre! Därefter samlade vi också kvitton på 600€ och började sakta men säkert närma oss målet :D wihu!

Sedan hade vi drygt en timme på oss innan prisutdelningen som skedde på The One. Så vi for snabbt till Erica och torkade svetten och kastade på partyblåsan och skyndade igen iväg till The One. Tyvärr kunde vi ju inte vinna, för att det vore ju lite konstigt. Så dom tog ett annat lag istället. Men vi vann nog, egentligen :)

Välkomstdrinkar och dans och brandalarm och brandkår på The One, senare till The Monkey och shejka röv ännu mera. Hese mat och tutta en lite stund (4 timmar) innan vi ska tillbaks till skolan igen. Hu bra som helst.....

Awesome Race var verkligen awesome!:D Dessutom fick man motion på samma smäll!

Mera sånt åt folket tycker jag.

 

Yeeh:)Good prices at The One :)

Amandarin, Chaneff, Lillen och sprakastickan deltog i racet.

 

Ha en bra dag! © Sprakastickan

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0